wandelcoaching bij stress en burn-out voor uw medewerkers

Als werkgever kunt u te maken krijgen met medewerkers die stress ervaren of zelfs in een burn-out dreigen te raken. Om deze medewerkers te helpen kunt u kiezen uit vele coaches die ervoor zorgen dat uw medewerkers de stress of burn-out het hoofd kunnen bieden.

Wandelcoaching bij stress en burn-out is één van de manieren om uw medewerkers te helpen. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met behulp van evidence based oefeningen krijgen uw medewerkers inzicht in hun weg naar herstel.

Gebruik van de natuur is een krachtige tool die bewezen effect heeft op het brein. Zo maakt het mensen al na 10 minuten rustiger, creatiever, voelen ze zich beter en helpt het hen om in een natuurlijke omgeving hun grenzen te ontdekken.

 

Hoe helpt Lucienne vossen wandelcoach u en uw medewerkers?

Met uw medewerkers ga ik wandelen in een natuurgebied. Tijdens deze wandelingen leren uw medewerkers over zichzelf en doorlopen we de volgende fasen:

  • Stress en burn-out herkennen. Uw medewerker leert het krachtenveld kennen waarin hij of zij zich beweegt. Of er sprake is van burn-out wordt overigens vastgesteld door een arts en niet door mij als coach.
  • Veiligheid en grenzen stellen. Iemand die stress heeft of burn-out is voelt geen verbondenheid meer met zichzelf en/of de omgeving. In deze fase leert uw medewerker zich weer veilig en verbonden te voelen.
  • Aandacht en flow. Uw medewerker leert in deze fase hoe het brein werkt bij emotionele uitputting en wat er nodig is om het brein hiervan te laten herstellen.
  • Energie en werkhulpbronnen. In deze fase leert uw medewerker ervaren waar ze energie van krijgen. Welke bronnen hebben ze om weer in een goede ‘flow’ te komen.

Wat heeft u hier als werkgever aan? Uw medewerker is na deze wandelingen een heel eind op de goede weg en herkent waar de positieve energie zit, hoe deze bron aangeboord kan worden, weet hoe het brein werkt bij emotionele uitputting, herkent emotionele uitputting bij zichzelf en kan de zogenoemde kalmeringsstand van het brein aanzetten.

Het resultaat is een energieke, blije werknemer die zijn of haar grenzen kan aangeven en weer betrokken is bij het werk.

 

Wat is de duur van dit traject?

Ik loop in totaal 8 keer met uw werknemer. De wandelingen duren 1,5 uur en vinden plaats in de Oeverlanden te Strijensas. Een natuurgebied naar keuze is bespreekbaar.

De kosten voor dit traject worden berekend op basis van het dan geldende uurtarief van Lucienne Vossen Wandelcoach en zijn altijd exclusief 21% BTW en reiskosten. 

 

 

 

Meer weten?


    Lucienne Vossen Wandelcoach is bereikbaar via mail en telefoon voor het maken van een vrijblijvende offerte. Het gehanteerde tarief in de offerte is exclusief 21% BTW. 

    info@lvwandelcoach.nl

    06 404 30 425