Ervaringen van klanten


Mijn wandelingen met Lucienne heb ik ervaren als heerlijk ontspannen. Ze heeft een heerlijke positieve vibe en geeft motiverende feedback. Ik had voor mijn gevoel niet echt een probleem waardoor ik dacht dat ze me niet goed zou kunnen helpen, maar ze wist er het beste van te maken en haar inzichten gaven mij nieuwe ontdekkingen en lieten me stilstaan bij situaties die voor mij heel vanzelfsprekend waren. Dank je wel Luus voor de fijne wandelingen en gesprekken!

Chiquetha


Ik heb Lucienne leren kennen als een daadkrachtige en dappere wandelcoach. Ze coacht resultaatgericht. Luistert zonder oordeel. En heeft humor!

Marian van Riel, Wandelcoach


Ik heb Luciënne tijdens de opleiding Wandelcoach leren kennen. Doordat we beiden in de zorg werk(t)en, herkenden we bij elkaar direct waar je als zorgprofessional tegen aan kunt lopen. Door de opdrachten tijdens de opleidingsdagen heb ik Luciënne ervaren als een coach met een positieve kijk op het leven, zonder uit het oog te verliezen wat mensen op hun pad zijn tegen gekomen, zowel persoonlijk als op werkgebied. Luciënne vraagt door, durft zichzelf te zijn en straalt rust uit. Luciënne geeft je handvatten om goed voor jezelf te zorgen, zodat je goed voor anderen kunt zorgen. Ik denk dat je enorm boft als je Luciënne als coach op je pad mag tegenkomen!

Monique

Lucienne is heel rustig en geduldig. Stelt goede vragen en het werd voor mij duidelijk wat het antwoord was op mijn probleem.

Jolanda