over mij

Ik ben Lucienne. Moeder, partner, vriendin, zus, dochter van ouders die ik in mijn hart meedraag, zoeker in het leven en altijd nieuwsgierig naar het waarom van dingen: een mens dus, zoals jij.

In 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Verpleegkunde en daarna op vele plekken werkzaam geweest. Altijd met hart en ziel voor mijn werk, tot ik in 2009 een heftig life-event meemaakte, in 2011 nog één en daarna in 2019 weer één. Een burnout en daarna een bijna-burnout plantten het zaadje voor wat ik nu oogst: levensvreugde, mijn passie volgend en een rugzak met levenswijsheid.

Het leven zit vol ups en downs en in 2014 begon ik aan een opleiding tot coach, daarna studeerde ik een jaar psychologie, maar in mijn werk deed ik steeds minder vaak waar ik happy van werd.

Ik begon me af te vragen of ik nog wel deed waar ik gelukkig van werd. “Waar ben ik mee bezig?”, spookte steeds vaker door mijn hoofd. De zoektocht was begonnen.

Na het life event in 2019 besloot ik in 2020 het roer om te gooien: ik volgde een opleiding tot wandelcoach, specialiseerde me in het begeleiden van mensen met stress- en burnoutklachten en startte met het volgen van mijn passie: in de natuur wandelen en mensen helpen hun weg in het leven te vinden.